7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TEK NAS ČEKA BURA: Policija privela Srđana Obradovića!

Objavljeno: 14.05.18 u 17:20

Nakon skandaloznog suđenja u Subotici, umešali su se i organi reda i zakona, verovatno sa razlogom.

Srđan Obradović ponovo je podigao fudbalsku Srbiju na noge ‘podelom pravde’ na severu Srbije, a danas je odmah po povratku u svoju Jagodinu priveden u policijsku stanicu!

Kako prenose ‘Novosti’, sudija koji je juče jedini na gradskom stadionu u Subotici video penal za Spartak Ždrepčevu krv danas je morao na informativni razgovor sa policijom u vezi sa dešavanjima pre i tokom meča između subotičkog Spartaka i niškog Radničkog.

Obradović je jedan od najkontraverznijih domaćih sudija, greške poput sinoćnih mu nisu bile strane kroz karijeru, ali je zbog važnosti utakmice juče očigledno bila ‘kap koja je prelila čašu’.

Vrlo brzo ćemo imati više informacija…

0
0

7 Komentara

  1. Trebao je jos posle derbija to resiti a ne kad unisti srpski fudbal i posle svake greske je bio unapredjen.iz omladinski lige u prvu iz prve u jsl posle derbija za glavnog sudiju a bio pomocni sad ce biti ili predsednik fss ili u cz iĺi neku funkciju gde nece da bode oci à za sve ce odlucivati.Covek u crnom ce preci da bude covek iz senke.clan sns

    0
    0
    Odgovori
    • Па привели су овог што је нама судио. И то против вас. Кад је вама признао погодак из аута на дербију! Какви сте мајстори лагања и извртања.

      0
      0
      Odgovori
  2. Trba jednom krenut,i od glave al u svi sverama . Ali tu nema ni hrabrosti ni volje ni smelosti :zakon postoji damo ga treba sprovoditi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter