0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘JOŠ UVEK ZNAČIM PARTIZANU’: Javio se Saša Ilić i otkrio dve osobe iz stručnog štaba koje su najviše uticale da igra još malo! (FOTO)

Objavljeno: 14.05.18 u 16:05

‘I ja bih da igram još malo’, bile su otprilike reči kapitena Partizana koji je danas prelomio da igra fudbal još godinu dana.

Saša Ilić se već godinama oprašta od fudbala i dresa Partizana, ali opet svake godine, pa i ove, donosi odluku da ‘igra još malo’, tako poštujući želje navijača koju godinama spevaju pesmu.

I ko može da garantuje da je ovo poslednji produžetak ugovora? Dokazao je nedavno da i dalje veoma mnogo znači ‘parnom valjku’, a to je i bilo od pomoći u odluci Saše Ilića.

To, ali i koje dve osobe iz stručnog štaba su najviše uticale na odluku, kapiten crno-belih je otkrio u izjavi za klupski sajt.

— U ovom trenutku ovako je najbolje za Partizan, igrače i mene. U dogovoru sa porodicom doneo sam odluku. Osetio sam ujedno i podršku navijača, trenera, a posebno Ljubiše Rankovića i Andrije Delibašića, i njihovu želju da igram još malo. Još  uvek značim timu i to je najvažnije! – izjavio je Saša Ilić po odluci da potpiše novi ugovor.

 

A post shared by FK Partizan (@partizanbelgrade) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter