0
Domaći fudbal

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

UČESNIK MUNDIJALA OTKRIO: Dvaput je trebalo da pređem u Zvezdu, ali su ipak uzeli Le Taleka

Objavljeno: 13.05.18 u 11:58

Dobro je poznato da naši klubovi u želji da uz male troškove dovedu najbolje moguće pojačanje pregovaraju sa velikim brojem igrača.

Jedan od njih igraće ovog leta Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Na štetu, ne u dresu Srbije, već Australije iako je ponosan na to što je Srbin. Reč je o Milošu Degeneku koji trenutno nastupa za japansku Jokohamu i standardni je reprezentativac Australije u koju se sa porodicom preselio nakon bombardovanja.

Degenek je otkrio da je dva puta bio veoma blizu da potpiše ugovor sa Crvenom zvezdom, ali se u oba navrata izjalovilo.

– Jeste! Tražili su me dva puta. Prvi put pre dve godinu, a onda i prošlog leta. Prvi put, trebalo je da dođem pre Le Taleka. Pričao sam sa Zvezdanom Terzićem, ali nije došlo do dogovora i ostao sam u Minhenu. Svaka čast Zvezdi, ali sam mislio da je za mene bilo bolje da ostanem u Cvajti. Nikad se ne kajem svojih poteza, jer sam ubrzo dobio poziv da zaigram za Australiju, kazao je Miloš Degenek u intervjuu za Kurir, a potom govorio i o tome da li bi se sada preselio u Ljutice Bogdana:

– Teško pitanje. Ispred mene je Svetsko prvenstvo i cilj mi je da tu napravim nešto. Ako Australija ostvari dobar rezultat otvoriće se prilika za Evropu. Znam da je Zvezda igrala Ligu Evrope i da su dobro prošli. Trenutno vidim sebe na nekom drugom mestu, ali ne zatvaram vrata za sobom niti isključujem dolazak u Srbiju. Rano je zasad za takve priče.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter