0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

POTVRDA KVALITETENOG RADA: Ovako su navijači Arsenala zahvalili Grofu na sjajnoj sezoni (FOTO)

Objavljeno: 13.05.18 u 16:47

Bivši trener Crvene zvezde, Miodrag Grof Božović, ove sezone je napravio sjajan rezultat sa ekipom iz Tule, dovevši je do sedme pozicije u Premijer ligi Rusije.

Pred početak sezone malo ko je očekivao ovako visok plasman ekipe Arsenala, koja je tokom ove sezone bila tvrd orah najvećim ruskom klubovima.

Ovakve rezultate kluba znali su da nagrade i navijači, koji su svesni da je upravo Miodrag Božović onaj koji je najzaslužniji za njih. Tako su pristalice tima iz Tule pred utakmicu sa novim šampionnom Rusije, Lokomotivom iz Moskve, uz ovacije pozdravili crnogorskog stručnjaka i zahvalile mu na svemu što je učinio za njihovu ekipu.

Oni Božoviću i njegovom pomoćniku Igoru Petroviću pred meč pripremili transparent sa porukama zahvalnosti, a na tribinama su bile primetne i zastave Srbije i Crne Gore.

Ovo je možda bila i oproštajna utakmica popularnog Grofa u Arsenalu, budući da se u poslednje vreme govori o njegovom mogućem prelasku u neki od većih klubova, među kojima se pominje i Zenit koji se rastao sa Robertom Manćinijem.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter