1
Evropske lige

FOTO: PSG/C. Gavelle

TRANSFER VEKA: Nejmar će zaigrati protiv Srbije na Mondijalu, ali pre toga će promeniti klub!

Objavljeno: 11.05.18 u 12:50

Svi svetski mediji preneli su vest da će jedna od najvećih zvezda današnjice, Brazilac Nejmar, zaigrati na Mondijalu u Rusiji, ali pre toga će i promeniti klub.

Naime, Nejmar se uspešno oporavlja od povrede i biće spreman za Rusiju, a u međuvremenu, otac najboljeg fudbalera PSŽ-a sastao se sa menadžerom Pinijem Zahavijem da razgovora oko potencijalnog transfera Brazilca u Real Madrid.

Nejmar Senior doputovao je u Pariz iz Brazila i jednom od najuticajnijih fudbalskih agenata preneo da njegov sin ima veliku želju da igra sa Kristijanom Ronaldom u Realu, što su i naslovnice medija.

Takođe, ukoliko mu ne bude uslišena ta želja, zatražio je od Izraelca da bude ‘veza’ i za druge klubove, pošto se Nejmaru Junioru ne ostaje u Francuskoj zbog kako se navodi, nekvalitetne lige i dešavanja u klubu iz Pariza.

Iako je PSŽ nekoliko puta demantovao glasine da na leto ostaje bez prve zvezde, ne mogu protiv činjenice da je upravo Nejmarov otac bio glavna karika u transferu sina iz Barselone u ‘grad svetlosti’ za 222 miliona evra.

Cifra koja se sada pominje je oko 250-260 miliona, pa bi tako Brazilac ‘popravio’ (svoj) transfer rekord.

Očekuje nas vrelo fudbalsko leto i to ne samo zbog Mondijala u Rusiji, to je sigurno.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter