5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROMENA U POSLEDNJI ČAS: Umešala se UEFA i ‘preporukom’ povukla Milorada Mažića?

Objavljeno: 11.05.18 u 15:20

Fudbalski savez Srbije je dobio preporuku koju će, ipak, morati da ispoštuje.

Milorada Mažića 26. maja u Kijevu očekuje najveća utakmica koju će suditi u svojoj karijeri i finale Lige šampiona je svakako prioritet za njega u narednom periodu, naravno, do Svetskog prvenstva u Rusiji.

Međutim, i pored toga je prihvatio da sudi utakmice poput polufinala Kupa Srbije između Partizana i Čukaričkog, ali i ‘derbi za Evropu’ između Spartaka i Radničkog iz Niša koji se u nedelju igra u Subotici od 19 časova.

To je bila želja i ‘golubova’ i ‘meraklija’, sa time se složila i Sudijska komisija FSS, ali ne i Evropska kuća fudbala.

Naime, UEFA je poslala preporuku da Mažić ne sudi utakmicu u Subotici, što u prevodu znači da će Savez morati da promeni arbitra za taj meč.

Glavni ‘slobodni’ kandidati su Srđan Obradović i Zoran Široki, a konačna odluka trebalo bi da bude poznata već do kraja dana.

0
0

5 Komentara

  1. I naravnoo.. Kradja u Subotici kao i na Banovom brduu protiv Cukarickog i mnogobrojnim stadionima sirom Srbije kad Radnicki Nis igra tj. otima svima..

    0
    0
    Odgovori
  2. Verovatno je Uefa predlozila da sudi Obradovic, a pfotivkandidati su bili Piper i Nikolic, sprdnja od lige i sprdnja od fudbala

    0
    0
    Odgovori
  3. I naravno FK Spartak ce videti tu odluku isto kao sto su gradjani Srbije videli ugovor za Beograd na vodi, za prodavanje aerodroma francuzima itd. Nasa zemlja se sa svim ovim nepismenim ljudima pretvara u jednu ogromnu jad i bedu. Ako se narod ne probudi ode sve u propast

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter