0
Evropske lige

FOTO: Twitter screenshot

KONTE JASAN: Još sam trener Čelsija i ne zanimaju me medijske spekulacije

Objavljeno: 11.05.18 u 14:59

Nakon pobede u derbiju protiv Liverpula, trener Čelsija Antonio Konte progovorio je o svojoj budućnosti, o kojoj gotovo mesecima traje polemika u medijima.

‘Plavci’ su savladali rivala sa 1:0, a Italijan je bio kratak i jasan o svom statusu.

– Za sada sam trener „plavaca“ i moj fokus je samo na finišu sezone. Teško je sada komentarisati spekulacije, posebno jer su one prisutne još od prve utakmice sa Barnlijem. Mislim da ste do sada shvatili da ne marim za njih, rekao je Konte britanskim novinarima.

Fudbalere Čelsija samo pobeda u poslednjem kolu protiv Njukasla, uz poraz Liverpula protiv Brajtona, vodi u Ligu šampiona.

– Radim ovaj posao već godinama, fokusiran sam da što bolje završimo ovu takmičarsku kampanju, imamo još jednu utakmicu i posle toga će se znati moja budućnost. Realnost je da imam ugovor i da sam posvećen ovom klubu, završio je temperamentni strateg.

Čelsi trenutno zauzima peto mesto na tabeli sa 70 bodova, dok je Liverpul na četvrtoj poziciji, poslednjoj koja vodi u Ligu šampiona, sa 72.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter