2
Fudbal

FOTO: FS Srbije

EP U ENGLESKOJ: ‘Orlići’ pretrpeli i treći poraz, kući ‘bez ispaljenog metka’

Objavljeno: 11.05.18 u 22:35

Kadestska fudbalska reprezentacija Srbije poražena od Holandie rezultatom 2:0, u meču trećeg kola D grupe na Evropskom prvenstvu u Engleskoj.

„Orlići“ su na ovaj način završili kontinentalni šampionat bez osvojenog boda, sa gol razlikom 0:6, na poslednjem mestu u svoje grupe.

Holađani su sa druge strane protiv Srbije došli do maksimalnog učinka i prvog mesta u grupi, a strelac oba pogotka na ovom meču bio je mladi napadač Ajaksa Braja Bropi. On je najpre u 26. minutu svom timu doneo vođstvo, da bi ga zatim u 55. minutu duplirao i postavio konačan rezultat.

Selektor Ivan Jević je na ovom susretu šansu je ukazao sledećem sastavu:

Krstović – Radmanovac, Balaž, Eraković, Mitrović – Jovanović, Novaković – Savić, Zukić, Dedijer – Vidosavljević. U drugom poluvremenu zaigrali su i Burmaz, Jocić i Kupusović.

Pored Holanđana, plasman u četvrtfinale Evropskog prvenstva obezbedila je i Španija, koja je u direktnom duelu za prolaz razbila reprezentaciju Nemačke sa 5:1.

GRUPA D:

Španija – Nemačka 5:1 (2:0)
Holandija – Srbija 2:0 (1:0)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

2 Komentara

  1. Od selekcije koja nije izgubila 3 godine,do dzaka za udaranje.Jedina selekcija koja nije postigla gol!!!!!Zbog cega,kakav izbor igraca,ko je preko veze,ko je preko menadzera,ko je sramno smenio predhodno najuspesnijeg selektora i zbog cega???Mnogo pitanja,od najave osvajanja prvenstva do gasenja generacije!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter