0
Fudbal

ČUDNA PROVERA ZA MONDIJAL: Nigerija dočekuje Atletiko Madrid

Objavljeno: 11.05.18 u 11:55

Fudbalska reprezentacija Nigerije dobila je prvog sparing partnera pred Svetsko prvenstvo u Rusiji, reč je o jednom od najboljih španskih klubova.

Navikli smo na to da reprezentacije prijateljske mečeve igraju protiv drugih reprezentacija, ne i protiv klubova. Ipak, selekcija Nigerije je odlučila da pomeri granice. Naime, 22. maja ‘super orlovi’ će igrati protiv Atletiko Madrida.

Za domaćina će igrati samo igrači iz nacionalnog prvenstva, koji će pokušati da se dobrom partijom nametnu selektoru Gernotu Roru za mesto među putnicima na Svetsko prvenstvo u Rusiji, a pitanje je i u kakvom će sastavu nastupiti gosti, koji samo šest dana ranije igraju u Lionu protiv Olimpik Marseja finale Lige Evrope.

Jasno je da iza odigravanje ove utakmice stoji sponzor – konkretno kompanija „Multi Čois“, koja se bavi video produkcijom, ali će to svakako biti prilika za neke od nigerijskih igrača da se možda izbore za put na Svetsko prvenstvo.

Nigerija će u Rusiji igrati u grupi sa Argentinom, Islandom i Hrvatskom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter