0
Domaći fudbal

KINEZI NA ‘KROVU’: Delegacija FS Kine posetila Voždovac

Objavljeno: 10.05.18 u 15:29

Fudbalski klub Voždovac ugostio je danas visoku delegaciju Fudbalskog saveza Kine.

Predvođena Cai Jongom, potpredsednikom FS Kine, osmočlana delegacija koju su činili direktor nacionalnog tima Kine Žang Čao, zamenik direktora Nacionalnog tima Žang He, direktor sektora za licenciranje klubova Kiao Daihu, potom glavni inspektori zaduženi za treninge nacionalnih selekcija kako najjače reprezentacije, tako i za selekcija mlađih kategorija gospoda Šao Jai i Žao Junže, te Čen Jun iz sektora za međunarnodne odnose, i na kraju sportski direktor Peking Reinea, Žang Jue.

FK Voždovac je apostrofiran kao klub sa odličnim modernim poslovanjem, ali i pozicioniran kao klub koji dosta ulaže u mlađe kategorije i njihov razvoj, te se i razgovaralo na temu buduće saradnje.

FOTO: FK Voždovac

Međutim i o drugim budućim planovima, pre svega razmeni stručnih kadrova, usavršavanju trenerske struke, razmeni igrača i zajedničkim promocijama. Poseban utisak na delegaciju iz Kine je ostavio sam Stadion odnosno lokacija na vrhu šoping centra i pogled na ceo Beograd.

Goste iz FS Kine su dočekali sportski direktor Goran Grkinić, generalni sekretar Miloš Mirković i direktor omladinske škole Jovan Damjanović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter