1
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

KAKO IH ODBITI: Navijači Hamburga za igrače Kelna spremili originalnu ‘pivsku’ ponudu!

Objavljeno: 10.05.18 u 20:56

Ipak je u pitanju borba za opstanak.

Za dva dana u Nemačkoj se igra poslednje kolo Bundeslige, a pored borbe za Ligu šampiona, verovatno najzanimljivija trka biće između Hamburgera i Volfzburga, dva tima koji će se direktno boriti za mesto u baražu za opstanak u najvišem rangu.

HSV na svom stadionu dočekuje Borusiju iz Menhengladbaha, a Volfzburg će dočekati Keln, koji je odavno ispao u niži rang.

Ukoliko se desi da Hamburger ispadne, on bi se našao u ‘Cvajti’ prvi put posle 1963. godine. Da bi to izbegli, navijači ovog kluba su krenuli u akciju putem društvenih mreža.

Jedan od njih po imenu Andreas Klos je odlučio da spremi bure piva za igrače Kelna i to baš ono lokalno iz njihovog grada ‘Kolš’.

Nakon što mu se veliki broj navijača priključio u toj akciji, ulog je podignut.

– Mnogo navijača me je kontaktiralo, nećemo se zadržati na burencetu, mnogi nude novac, poslaćemo vam 1.000 ili 1.500 litara ukoliko pobedite u subotu – dodao je Klos u poruci Milošu Jojiću i drugovima.

Brzo je stigao odgovor iz tabora ‘jarčeva’.

– Daćemo sve od sebe da pobedimo. I 100 litara piva bi bilo dovoljno. Ne za mene nego za tim – poručio je kapiten Kelna Jonas Hektor za ‘Bild’.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter