0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FSS ISPUNIO ŽELJU: Milorad Mažić ipak sudi ‘derbi za Evropu’ u Subotici

Objavljeno: 09.05.18 u 13:31

Najbolji srpski arbitar Milorad Mažić ipak je delegiran da deli pravdu u derbiju za Evropu između Spartak Ždrepčeve krvi i Radničkog iz Niša.

Utakmica pretposlednjeg kola Superlige Srbije poverena je našem najboljem sudiji, jer bi mogla da odluči učesnika kvalifikacija za Ligu Evrope, ali i zato što su to tražili i jedan i drugi klub.

‘Golubovi’ i ‘meraklije’ su pokrenuli pitanje regularnosti i prethodnih dana se tim povodom oglašavali, a Sudijska komisija Fudbalskog saveza je prihvatila njihove predloge i tako rešila problem.

Sudija ovogodišnjeg finala Lige šampiona i na ovom susretu (nedelja od 19h) će nastupiti sa dvojicom najbližih saradnika, ‘mahačima’ Milovanom Ristićem i Daliborom Đurđevićem.

Spartak i Radnički imaju po 34 boda i u direktnom duelu će odlučiti o učesniku kvalifikacija za Ligu Evrope, s tim što bi u slučaju nerešenog ishoda u prednosti bio tim iz Niša zbog boljeg plasmana na kraju prvog dela Superlige.

Pre ovog meča, Milorad Mažić će večeras biti na centru stadiona u Humskoj kada na teren budu istrčali fudbaleri Partizana i Čukaričkog u revanšu polufinala Kupa Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter