3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POTVRĐENO PISANJE HOTSPORTA: Zvezda spremila ekstra ponudu za igrača Olimpijakosa! (FOTO)

Objavljeno: 09.05.18 u 10:45

U Atini se sprema čistka igračkog kadra tako da rastu šanse da se pokuša novi posao posle Bena, koji je doprineo osvajanju titule.

Pre par nedelja HotSport je ekskluzivno najavio da se na vrhu liste ekstra pojačanja Crvene zvezde u pokušaju plasmana u Ligu šampiona Marko Marin, a pre dva dana ponovo smo pisali o prilici koja se ukazala crveno-belima.

Vezista Olimpijakosa je poznat kao veliki navijač beogradskog kluba još od malih nogu, a karijeru je momak rođen u Bosanskoj Gradišci gradio u Nemačkoj. Nastupao je za Borusiju iz Mehengladbaha i Verder odakle se preselio u Čelsi. Išao je na pozajmicu u Sevilju i Fiorentinu i zatim se ustalio u Atini.

Ipak, posle loše sezone u Pireju gazda želi renoviranje tima i srpski klub pokušava da dogovori novi posao posle El Fardu Bena, koji je doprineo osvajanju titule.

Iz Ljutice Bogdana su spremni da izdvoje čak 1,5 miliona evra za obeštećenje i platu vezisti od 500.000 do 600.000 evra.

Ako se slože kockice u narednih par nedelja Marin bi postao najplaćeniji igrač u istoriji kluba, ali ostaje da se vidi koliko je ova opcija realna ili da se pređe na plan ‘B’.

FOTO: STARSPORT
0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter