0
Fudbal

FOTO:www.futbolistasaxem.com

DOSTIGNUĆE ZA SVAKO POŠTOVANJE: Barkos ušao u istoriju južnoameričkog fudbala i zaslužio poziv velikana

Objavljeno: 09.05.18 u 18:38

U Crvenoj zvezdi je zaslužio zvanje jednog od najveći transfer promašaja u istoriji kluba, a od kada je napustio Beograd Ernan Barkos konstantno pruža sjajne partije.

Tridesetčetvorogodišnji argentinski napadač nedavno je postao najbolji strelac u istoriji Kupa Sudamerikana, koji predstavlja drugo najveće takmičenje na južnoameričkom kontinentu iza Kupa Libertadores.

Barkos je sa dva pogotka za svoj LDU Kito u dvomeču sa ekipom Gaubire došao do brojke od 17 golova u južnoameričko ekvivalentu Lige Evrope i upisao se u istoriju ovog takmičenja.

Uprkos tome što je u poznijim igračkim godinama, interesovanje za Barkosa ne jenjava i prema južnoameričkim medijima nalazi se blizu prelaska u redove slavnog Santosa.

Brazilski gigant navodno je na pragu postizanja dogovora sa iskusnim Argentincem, kojem ugovor sa LDU-om ističe u decembru ove godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter