0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Screenshot

PRIMERA: Barsa ‘petardom’ potopila ‘žutu podmornicu’

Objavljeno: 09.05.18 u 22:14

Fudbaleri Barselone slavili su na domaćem terenu protiv ekipe Viljareala rezultatom 5:1, u utamici 36. kola španskog šampioata.

Katalonci su od samo starta pritigli goste, stavivši im do znanja da nemaju šta da traže na „Kamp Nou“, a do 16. minuta su na krilima svojih Brazilaca stigli do vođstva od 2:0.

Najpre je u 11. minutu Felipe Kutinjo načeo mrežu Viljareala, a pet minuta kasnije u strelce se upisao i Paulinjo i duplirao prednost domaćina.

Nakon toga sledilo je malo zatišje što se golova tiče, a konačan rezultat poluvremena je u poslednjem minutu prvog dela utakmice postavio Lionel Mesi, na asisteniju Inijeste.

Početak drugog poluvremena doneo je odgovor gostiju, koji su preko Nikole Sansonea došli do pogotka za 3:1, a taj rezultat bio je na snazi sve do 87. minuta.

Tada je usledio šou Osmana Dembelea, koji se sa dva pogotka u razmaku od šest minuta kompletirao petardu u mreži „žute podmornice“, koja je bez većih problema potopljena na „Kamp Nou“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter