0
Domaći fudbal

Fudbal Kup Srbije season 2016-2017-Quarter Final Vozdovac v Partizan Uros Djurdjevic (L) and Leonardo celebrate Beograd, 05.04.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

HOTSPORT SAZNAJE: Najveća želja crno-belih za narednu sezonu ostaće neispunjena

Objavljeno: 08.05.18 u 21:01

Iako su ga mnogi navijači Partizana prizivali, sjajni fudbaler se ovog leta neće vratiti u tim u kom je doživeo najbolje trenutke dosadašnje karijere.

Uprkos rekonstrukciji ekipe, Uroš Đurđević, bivši napadač Partizana, dobio je garancije sportskog sektora da će ostati u Olimpijakosu i naredne sezone, uz veću minutažu.

U prethodnom periodu spominjana je opcija da će Đurđević, nakon manje od godinu dana, vrati u Partizan jer je Olimpijakos spreman da pozajmi napadača klubu iz Humske.

Ipak, iz Atine stižu drugačije informacije, koje ukazuju na to da će Đurđević ovog leta ostati među crveno-belima iz Atine.

Sportski sektor i španski trener odlučili su, kako saznaje HotSport, da Srbinu pruže još jednu priliku da dokaže kvalitet zbog kog je prošlog leta plaćen 2,7 miliona evra.

Posle katastrofalne sezone i gubitka titule u Grčkoj, gigat se sprema za kompletan remont, ali je Đurđević na spisku igrača koji će ostati  inaredne sezone.

Partizan je odlučio da sve karte baci na dovođenje Dejana Dražića, a odluka bi trebalo da padne početkom sldećeg meseca.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter