4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Zvezda sprema ponudu za bivšeg igrača Intera i reprezentativca Srbije! (FOTO)

Objavljeno: 08.05.18 u 23:56

Realna opcija je pozajmica uz pokrivanje primanja igrača do 500.000 evra, a na potezu je fudbaler…

Na prvu loptu deluje da su šanse minimalne, ali su u Crvenoj zvezdi povukli potez i obavili razgovor sa 31-godišnjim Zdravkom Kuzmanovićem, članom Bazela, koji ove godine nije imao veliku minutažu u redovima švajcarskog giganta.

Posle povratka u zemlju poznatu po satovima i čokoladama, bivši reprezentativac Srbije je u drugom planu, što mu ne pada teško jer po sezoni zarađuje oko 1,300.000 evra.

Ugovor mu traje još dve godine, a rukovodstvo novog šampiona Srbije predložilo mu je novi izazov, da dođe u klub za koji navija u pokušaju da doprinese kvalitetu ekipe u borbi za plasman u Ligu šampiona.

Posle afirmacije u Bazelu Kuzmanović je pojačao Fiorentinu, potom je četiri sezone proveo u Štutartu, dve u Interu iz Milana, nakon čega je u leto 2016. prešao nazad u Bazel, koji ga je slao na jednogodišnje pozajmice Udinezeu i Malagi. 

Jedan od predloga je da Zvezda izdvoji 500.000 evra za Kuzmanovića, isto koliko i Bazel, koji planira rekonstrukciju posle loše sezone.

Vredi pokušati, i nema sumnje da bi dolazak Kuzmanovića bio prava letnja „bomba“.

 

0
0

4 Komentara

  1. Na kraju sezone, Zvezda ostaje bez Milijaša i Donalda na pozicijama zadnjih veznih. U rotaciji (nadam se) ostaju Krstičić, Jovičić i Račić što je za evropske izazove malo tako da dovođenje Kuzmanovića ima smisla. Upitna je naravno njegova forma, ali se nadam da i dalje u nogama ima onog baruta…

    0
    0
    Odgovori
    • Potpuno se slazemo!
      Treba napomenuti da mora da prodje i pripreme da bi nabio formu malo! Sada je totalno out sa formom

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter