3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RASPAD U ATINI: Može li to Zvezda da iskoristi?

Objavljeno: 07.05.18 u 23:54

Raspad sistema u Atini mogao bi da se ispalti Partizanu, ali ne samo crno-belima, već i crveno-belima.

Prvi čovek Olimpijakosa Evangelos Marinakis izvređao je igrače u svlačionici posle poraza njegovog tima u poslednjem kolu Superlige Grčke protiv Janjine. Najavio je raspuštanje sastava, a to bi spremno mogli da dočekaju Crvena zvezda i Partizan.

Naime, već smo pisali da bi Partizan mogao da vrati u svoje redove Uroša Đurđevića, ali i da po povoljnijim uslovima otkupi ugovor Saše Zdjelara. Ipak, svoju šansu u dvođenju mega pojačanja mogla bi da iskoristi i Crvena zvezda.

Naime, nije tajna da je već šest meseci velika želja crveno-belih Marko Marin. Srbin sa nemačkim pasošem je veliki Delija, a sada je na izlaznim vratima Karaiskakija. Od njega se očekivalo da Olimpijakos vodi do titule prvaka Grčke, a najtrofejniji tim zemlje Helena nije uspeo da izbori ni kvalifikacije za Ligu šampiona, već će se takmičiti u Ligi Evrope. Zato se Marin našao na udaru, ne samo javnosti u Atini, već i prvog čoveka Evangelosa Marinakisa koji je već posalo u Everton Kevina Miraljasa. Takođe, pred raskidom saradnje su Alberto Botija, Bjorn Engels, Seba i Omar Elabdulaui.

Ako se dogodi da se Olimpijakos odrekne Marka Marina, to bi možda mogla da bude šansa za Crvenu zvezdu. Generalni direktor kluba sa stadiona ‘Rajko Mitić’ Zvezdan Terzić je najavio dva superkvalitetna stranca, a Nemac srpskog porekla je takav. Sad ostaje da se sačeka odluka Olimpijakosa, ostanak u Pireju, rasikd ugovora ili obeštećenje…

0
0

3 Komentara

  1. HOTSPORT je već u naslovu postavio dobro pitanje! Prekaljeni i iskusni menadžment Zvezde je već od ranije naslutio šta će se dešavati u Olimpijakosu i oni su već ranije povukli dobar potez kada su od Olimpijakosa uzeli pravog kapitalca Muhameda Bena. On nam je svima pokazao da je suvo zlato! Videli smo ga u 2 utakmice protiv CSKA, protiv Partizana i celo proleće. Bio je nezadrživ u prodorima, prosto neuhvatljiv! Tek se sada vidi o kakvom se igraču radi, pravoj zverki! Nije jasan potez Olimpijakosa koji ga je držao godinu dana na klupi i u gledalištu! Ma, ti Grci nemaju pojma o fudbalu, to se sada vidi kao iz aviona!

    0
    0
    Odgovori
  2. Na kraju sve će se svesti na to da će Zvezda dovesti 3-4 „stranca“ iz Afrike i Južne Amerike, koje će novinari uz asistenciju sa menadžmentom Zvezde, proglasiti za vrhunske igrače a kad počnu utakmice, kada i slepac bude video da kod tih stranaca nema ni „i“ od igrača, onda će se ovi iz menadžmenta Zvezde kao čuditi kako to da nisu prikazali koliko znaju i tražiće opravdanja u psihologiji pojedinca, odvojenosti od kuće i drugim iracionalnim razlozima, koji ne piju vodu! Za to vreme Pavkovu i ekipi mladih talenata kao Joveljiću, V.Nikoliću, Stanojevu, Erakoviću će biti ponuđeno da negde odu na pozajmice, tj., u zaborav iz koga se više nikada neće vratiti, kao i svi dosada! Treba svakome da bude jasno da igrači iz podmlatka nemaju što da traže, oni nisu njihova vzija. Njihova vizija su stranci, kao Muhamed Ben, Rikardinjo, Ruiz, Mouče, Parker, Matos, Aučo, Frimpong, Onjilo, Mbođ, Edson, Fibel…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter