1
Evropske lige

FOTO: Instagram

‘HOBOTNICA NA GOLU’: Jovanović vodi Orhus u Evropu, pogledajte parade Srbina (VIDEO)

Objavljeno: 07.05.18 u 21:24

Fudbaleri Orhusa osigurali su vitalnu pobedu u borbi za Evropu. Belo-plavi bili su bolji od Odensea, a još jednom igrač utakmice bio je Aleksandar Jovanović koji je na putu da bude najbolji golman prvenstva.

Iako se Orhus takmiči u grupi jedan plej-auta, aktivan je u borbi za Evropu. Na tom putu uspešno ih vodi reprezentativac Srbije, Aleksandar Jovanović koji je u jučerašnjem derbiju koji je Orhus dobio sa 3:2 protiv Odenzea proglašen za igrača utakmice.

Odense je bio favorit u ovom meču, ali je ‘srpska hobotnica’ još jednom začarala mrežu i maestralnim odbranama na muke stavila Mladena Krstajića. Koji će se teško odlučiti kog čuvara mreže da povede u Rusiju…

⛔️

A post shared by Aleksandar Jovanovic (@ajovanovic_26) on

Ukoliko niste upoznati sa sistemom takmičenja u Danskom fudbalu, četvoroplasirana ekipa iz plej-ofa odmeriće snage sa pobednikom meča koji igraju prvoplasirane ekipe plej-aut grupe, a pobednik će izboriti izlaz na Evro scenu.

0
0

1 Komentara

  1. Da je ovo odbranio Stojkovic ili Rajkovic vec bi bili u Mancesteru ,Realu ,Barseloni .Ovako mogu samo Acko i Noer !!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter