5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VLADAN MILOJEVIĆ ISKRENO: Trener Zvezde otkrio šta je presudilo da produži ugovor

Objavljeno: 05.05.18 u 23:11

Crveno-beli su danas upisali još jednu pobedu u nizu u plej-ofu Superlige, sa 4:0 savladali su Spartak.

Iako je Zvezda odigrala još jednu dobru utakmicu, u centru pažnje ipak je bila odluka Vladana Milojevića da produži ugovor sa novim prvakom države.

– Ništa tu nije bilo sporno, jednostavno je to i bila moja želja. Bez obzira na pobude mora da se sluša srce, volim Zvezdu i želim da nastavim dalje, rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Šef struke crveno-belih je bio itekako zadovoljan pobedom nad Subotičanima u neobičnoj atmosferi zbog praznih tribina.

– Neobičan ambijent je bio, šteta što navijača nije bilo. Bio je dobar meč, Spatak je apsolutno zaslužio poziciju na kojoj se nalazi, namučio nas je… Kod nas nema opuštanja i to sam preneo igračima. Imamo još dve utakmice i želim da završimo maksimalno, kao što smo i krenuli.

Milojević je prokomentarisao i odličnu partiju Dejana Joveljića koji je postigao dva pogotka na današnjoj utakmici.

– Joveljić je biser. Ova godina mu je značila dosta, Zvezda mora da bude ponosna na njega, kao i na Račića, Ilića i ostale mlade igrače. Omladinska škola radi dosta, ima materijala, samo treba da se pronađe pravi tajming. Treba imati strpljenja.

Trener Spartaka Vladimir Gaćinović priznao je da je sada Evropa daleko za njegov tim, iako se nada trijumfu nad konkurentom Radničkim iz Niša.

– Utakmica je bila sadržajna, Zvezda nas je kaznila i iskoristila svaku moguću šansu… Mislili smo da će se opusti, ali Crvena zvezda je veliki tim. Svesni smo došli u Beograd sa pola tima, čeka nas presudna utakmica protiv Radničkog. Bilo bi pogubno da smo ostali bez nekih igrača kojima je pretila suspenzija jer nemamo veliki izbor, rekao je Gaćinović, konstatujući da će biti teško da se izbori plasman u Evropu.

0
0

5 Komentara

  1. Klasicna namestaljka,ovo samo retardirane osobe veruju u igru zvezde,ovo je klasicna SPRDACINA od pevenstva,i kao spartak nije znao da igra protiv zvezde i primi cetiri komada kao od sale a ne postigne ni jedan,a hoce da igra u evropi?????!!!!!pa vidite ima li tu ikakve logike!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter