0
Evropske lige

FOTO: FULHAM FC

NOVO PRIZNANJE: Srbi ponovo ispred svih u Čempionšipu

Objavljeno: 04.05.18 u 14:16

Još jedna nagrda za srpskog stručnjaka i napadača Fulama.

Ekipi sa Krejven Kotidža ide odlično u drugom rangu engleskog fudbala, a u tome veliku zaslugu imaju Slaviša Jokanović i Aleksandar Mitrović.

Drugi mesec zaredom je napadač reprezentacije Srbije izabran za najboljeg igrača u Čempionšipu, dok je najbolji trener u aprilu bio baš njegov trener, Jokanović.

Fulam je slavio u pet od šest odigranih mečeva u aprilu, dok je jedan jedini remi doživeo nakon primljenog gola u samom finišu meča sa Brentfordom. Na pomenutih šest utakmica, Aleksandar Mitrović je postigao pet pogodaka.

– Sjajan osećaj, drago mi je da sam opet osvojio nagradu. Ostala nam je još jedna utakmica do kraja na koju moramo da se fokusiramo i da čekamo šta će uraditi Kardif. Dolazak u Fulam se ispostavio kao potez kakav nisam mogao ni da zamislim, kazao je Mitrović, dok je Jokanović poručio:

– April je bio sjajan mesec za nas iako smo imali težak raspored sa teškim mečevima kao što je gostovanje Milvolu. Kada se podvuče crta, napravili smo sjajan posao. Čestitam igračima i okrećem se sledećem cilju, a to je da pobedimo Birmingem i završio sezonu sa 91 bodom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter