1
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

MILOJEVIĆ: Ne želim da ostanem samo da bih ostao

Objavljeno: 04.05.18 u 12:44

Fudbaleri Crvene zvezde sezonu će završiti na prvom mestu tabele Superlige Srbije, a do kraja je preostalo da budu odigrana još tri kola.

Naredni meč crveno-beli igraju protiv Spartaka iz Subotice sutra od 20 časova, a konferenciju za medije pred sutrašnji duel Milojević je započeo analizom protivnika, ali i „dubinom“ Zvezdine klupe, s obzirom na mišljenje da će u nastavku crveno-beli „spustiti nogu sa gasa“ i dati šansu rezervisitma.

Matematicki smo osvojili titulu. Sad imamo komotitet da probamo još neke igrače. Imamo veliki sastav i videćemo ko će izaći na teren. Spartak je brza i kvalitetna ekipa, imaju dobar kontnuitet, dobro su radili sa Veselinovićem, nastavili sa Gaćinovićem. Teška utakmica za nas, pogotovo što igramo pred praznim tribinama. Sigurno je lakše kada tu stoji zastava delija. Uostalom, fudbal se igra za publiku, rekao je Milojević.

Na red je ubrzo došlo i pitanje o produžetku ugovora sa crveno-belima:

Nismo razgovarali, biće priče narednih dana. Razgovaraćemo, ubrzo će se sve znati.

Potom je nastavio…

Veoma sam studiozan, neću da ostanem samo da bih ostao. Moja želja i zvezdaštvo ne bi trebalo da se dovodi u pitanje. Prošle godine smo pričali, titula je bio cilj i ostvario sam ga. Profesionalac sam, imam porodicu, razgovaraćemo i videćemo da li nam se misli poklapaju, dodao je strateg tima sa Marakane, na taj način pokazavši da namerava da sa crveno-belima ponovi evropski rezultat iz ove sezone.

Za kraj, nadovezao se na gore spomenutu priču da će crveno-beli u nastavku sezone igrati sa izmenjenim sastavom, što bi pojedine ekipe moglo da stavi u navodni neravnopravan položaj.

Meni ne smeta, ne čitam novine. Imaju ljudi pravo da iznesu svoje mišljenje. Svi igrači u rosteru zaslužuju da igraju. Nećemo da kalkulišemo i ko god bude na terenu boriće se za pobedu, zakjlučio je Milojević.

Sa stadiona „Rajko Mitić“, Darko Noveski

0
0

1 Komentara

  1. Milojević se istakao kukavičkom taktikom protiv CSKA! Nije pružio ni jednu šansu Joveljiću, V.Nikoliću i Erakoviću, a pružao je prilike Milijašu i Frimpongu! Zvezda ne igra brzo, borbeno, nema presing i nema agresije u njenoj igri! Bio je glavni zagovornik dolaska smešnog igrača Muhameda Bena! Ovo su negativne osobine Milojevića, a sve ostalo je pozitivno!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter