2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAKO JE HOTSPORT NAJAVIO: Igrač kog navijači već dugo žele stiže u Zvezdu! (FOTO)

Objavljeno: 04.05.18 u 09:36

Igrač je predao zahtev za prekid saradnje zbog neispunjenih obaveza iz ugovora, a čim stigne odgovor FIFA i zvanično će postati prvo letnje pojačanje šampiona Srbije.

Pre više od mesec dana HotSport je najavio da je prelazak Dejana Melega u Crvenu zvezdu izvestan, a do tog čina ostale su samo formalnosti.

Bivši kapiten Vojvodine je već duže „na ledu“  u Kajzeriju, nedavno je tužio klub zbog neizmirenih finansijskih obaveza, i čim mu FIFA pošalje papir po kom je slobodan, sledi dolazak u „Ljutice Bogdana“.

Detalji saradnje sa novim šampionom Srbije su precizirani, samo je ostalo da se dogovori dužina ugovora, da li dve ili tri godine.

Meleg je na meti Zvezde bio još pre nego što je otišao u Tursku, ali su u Novom Sadu za njega tražili 300.000 evra. Ipak, bivši igrač Ajaksa je odlučio da bude deo Crvene zvezzde u misiji zvanoj „Liga šampiona„. Neće biti lako, put do cilja je veoma težak i ima mnogo prepreka…

 

0
0

2 Komentara

  1. Pratim svaku utakmicu Zvezde i puno mi je srce ako budu došli naši igrači o kojima se priča, u poslednje vreme! Poruka za odgovorne iz Zvezde: Ne dovodite više ove smešne strance! Naši igrači su za njih misaona imenica! Razmislite o Savkoviću i Vukanoviću, najboljim ofanzivnim veznim u SLS!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Gledao sam ga par tekmi dok je bio u Voši i mislim da ima talenta kvalitet za 10 ku koja nam fali i verujem da Miloje moze da ga unapredi u igri.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter