2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

EVROPSKI POSAO ZVEZDE: Crveno-beli žele reprezentativca Srbije, potpis pa na Svetsko prvenstvo?! (FOTO)

Objavljeno: 04.05.18 u 15:18

Crvena zvezda bi već početkom dolazećeg transfer roka mogla da dobije jedno veliko pojačanje.

Fudbaler koji se i ranije dovodio u vezu sa crveno-belima, ovoga leta bi mogao da zaduži opremu Zvezde.

Na listi želja novog šampiona Srbije nalazi se štoper Olimpijakosa koji je pred istekom pozajmice u Veroni, Jagoš Vuković. Reč je o iskusnom defanzivcu koji bi mogao adekvatno da nadomesti planirane odlaske iz Zvezde ovog leta, međutim oko ovog transfera dosta se pita i grčki klub.

Olimpijakos već jednom nije želeo da proda Vukovića iako gotovo i da nije igrao za crveno-bele jer nije bio u planovima ni Hasija, ni Lemonisa, pa je tada otišao u Veronu na pozajmicu. U Seriji A je igrao veoma dobro, ali Verona nije izborila opstanak te mogućnost otkupa ugovora na kraju pozajmice pada u vodu.

U priču će se uključiti i Crvena zvezda koja ima veliku želju da vrati Vukovića, štopera koji je igrao u omladinskom pogonu crveno-belih, ali debitovao i za prvi tim 2005. godine pre nego što je otišao u Rad. Jagoš Vuković je još nastupao za PSV, Rodu, Vojvodinu i Konjaspor, igrao je osam utakmica za reprezentaciju Srbije i mogao bi da se nađe na spisku Mladena Krstajića za Mundijal u Rusiji.

FOTO: STARSPORT

Na tragu informacije: Mirko Marković

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter