0
Domaći fudbal

‘PREPISUJU SKAUTING’: Prvo su ‘večitima’ ukrali Andriju Pavlovića, a sada i još jednu veliku metu?!

Objavljeno: 03.05.18 u 13:37

Posle Andrije Pavlovića koga su kupili za ne tako malu sumu, austrijski Rapid želi da ‘večitim’ rivalima iz Srbije ukrade i Nikolu Stojiljkovića.

Zajedničko za Andriju Pavlovića i Nikolu Stojiljkovića jeste da su igrali za Čukarički, odatle se otisnuli u inostranstvo, dobijali šansu u reprezentaciji Srbije na ‘kašičicu’, bili na meti Crvene zvezde i Partizana, a obojicu bi pre ‘večitih’ da uzme Rapid iz Beča.

Prvog su uspeli Austrijanci da potpišu za 1.300.000 evra pre par dana, a isti scenario žele i sa doskorašnjim fudbalerom Kajzerija na pozajmici iz Brage.

Turski tim ne želi da plati otkupnu klauzulu od 4.000.000 evra jer se Stojiljković nije naigrao tamo ove polusezone, ali kako piše portugalski „O’Žogo“, Rapid bi bio spreman da ponudi više nego što bi to učinili srpski klubovi.

Možda bi i beogradski timovi mogli da izdvoje preko milion evra za taj transfer, ali Braga bi sigurno mogla više da zaradi od Austrijanaca i zato će imati prednost.

Ostaje samo da se vidi da li je ova informacija potpuno tačna i da li su Bečlijama zaista potrebna dva napadača istih karakteristika.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter