0
Fudbal

PROCURELO: Spisak Argentine za Mondijal će izazvati dosta polemika – nema zvezde Serije A i još nekoliko poznatih imena! (FOTO)

Objavljeno: 03.05.18 u 12:53

Verovatno najveća nepoznanica pred Svetsko prvenstvo u Rusiji jeste spisak reprezentacije Argentine, a koji je prema pisanju tamošnjih medija procureo u javnost.

Horhe Sampaoli privlačio je pažnju svetske javnosti izjavama da Paolo Dibala i Lionel Mesi neće moći da igraju zajedno, a to je podgrejao i sam Mesi, čija je izjava bila nešto približno tome, ali je ipak možda bila izvučena iz konteksta.

Sklopljen je dogovor i Paolo Dibala je upao na spisak koji su objavili argentinski mediji, a koji nije zvaničan i još uvek ima nekoliko nepoznatih.

Ipak, ono što nije nepoznata to je da na njemu neće biti Maura Ikardija, koji je otpao iz fantastičnog napada ‘gaučosa’ i to bi možda moglo da izazove najveću polemiku u javnosti.

Takođe, navodi se da su čak i šansu za mesto u avionu izgubili Havijer Pastore, Karlos Tevez, Anhel Korea

Ovo je spisak Sampaolijevih igrača koji bi sigurno trebalo da budu putnici za Rusiju:

Golmani: Romero (Mančester Junajted), Kabaljero (Čelsi).
Defanzivci: Merkado (Sevilja), Salvio (Benfika), Otamendi (Mančester Siti), Maskerano (Hebej), Facio (Roma), Roho (Mančester Junajted), Taljafiko (Ajaks), Akunja (Sporting Lisabon).
Vezisti: Bilja (Milan), Banega (Sevilja), Lo Selso (PSŽ), Di Marija (PSŽ), Lansini (Vest Hem).
Napadači: Mesi (Barselona), Aguero (Mančester Siti), Iguain (Juventus), Dibala (Juventus).

Za mesta će se i dalje boriti Lamela (Totenhem), Enco Perez (River Plata), Pizaro (Sevilja), Kristijan Pavon (Boka Juniors), Dijego Peroti (Roma)…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter