6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA MORA DA POŽURI: Sve veći napadi – Vladan Milojević je prva meta poznatog kluba iz komšiluka! (FOTO)

Objavljeno: 02.05.18 u 11:52

Posle interesovanja Olimpijakosa i AEK-a, kako pišu mediji u komšiluku, trener Crvene zvezde je prvi kandidat za klupu CSKA iz Sofije.

Taman su zvezdaši mogli da odahnu jer je splasnulo interesovanje dva grčka velikana iz Atine, sada se rodilo novo i to veoma ozbiljno.

Kako prenosi portal ‘topsport.bg’, trener novog šampiona Srbije Vladan Milojević glavni je kandidat čelnika sofijskog CSKA da odreše kesu i dovedu ga u prestonicu Bugarske.

‘Armija’ je nedavno raskinuo saradnju sa dotadašnjim šefom stručnog štaba Stamenom Belčevim, do kraja sezone trener će biti Hristo Janev, a velika želja je da od leta to postane upravo Milojević.

Problem za Crvenu zvezdu biće moguća bogata ponuda za srpskog stručnjaka, znajući da CSKA ima znatno veće finansijske mogućnosti od beogradskog kluba.

I ukoliko su zaista zagrizli za Milojevića, reakcija Zvezde bi morala da bude brza i da ponudom makar približno parira Bugarima. A da li bi to mogla?

0
0

6 Komentara

  1. Najveće uspehe, Zvezda je ostvarila dok su je vodili Džajić i Cvetković1 A, oni su zvezdine legende! Odakle znaš Pero, da legenge Liverpula i Reala ne vode te klubove?! Recimo, znam da Bajern iz Minhena vode samo bivši igrači ovog kluba! Slažem se sa tvojim mišljenjem da klub treba da vode samo spsobni pa ma ko oni bili! Ali, dokle će Zvezdu da vode ovi sadašnji alhemičari koji su samo poznati po transfer promašajima sa prslim strancima i po tome što igrače iz svog podmlatka pošalju na pozajmice, tj., u zaborav odakle se više nikada ne vraćaju! Sada se navodno spremaju da pojačaju tim pred kvalifikacije za LŠ! Sad je kasno! To su trebali uraditi u zimskom prelaznom roku i uigrati tim za kvalifikacije! A, oni su u januaru doveli samo Muhameda Bena, koji je svima koji poznaju fudbal, dokazao da je još jedan transfer promašaj u nizu! Ovi alhemičari iz Zvezde mi liče na onog psa koji pokušava da uhvati sopstveni rep , pa se samo vrti u krugu!

    0
    0
    Odgovori
  2. Milojević je dobar trener, jer to pokazuju rezultati Zvezde u Srbiji i grupnoj fazi lige Evrope! Ali, postoje i vrlo dobri i odlični treneri! Za sada on to još uvek nije! Imao je ovog proleća šansu da postane vrlo dobar ili odličan trener, ali tu šansu nije iskoristio! Izgubio je od CSKA i tom prilikom pokazao da nije hrabar trener! Zvezda je dokazala da ima grupu sjajnih igrača, boljih od CSKA, ali Milojević je zakazao sa taktikom! Zato, je Milojeviću potreban strani angažman da pokuša da uradi nešto više! Posle toga će svima pokazati da li će ostati sa štitom ili na njemu! Ove zime Milojević zajedno sa menadžmentom nije dobro odradio prelazni rok. Doveli su samo izvesnog Muhameda (Bena) koji je svima pokazao koliko malo zna! Na sva zvona su objavili da im niko ne treba osim Muhameda u kojega Milojević ima poverenje. Doveli su Muhameda, objavili to na sva zvona, kad onamo ćorak! Propustili su da dovedu dva najbolj ofanzivna vezna u Srbiji, Mileta Savkovića i Aleksu Vukanovića! Sa njima bi Zvezda došla i do finala lige Evrope! U ovom trenutku bolji je jedino Atletiko Madrid.

    0
    0
    Odgovori
      • Nema sreće Zvezdi ni srpskom fudbalu dokle ovakvi mađioničari, kao ujak ovog pisca komentara budu na sceni! Samo hitna privatizacija može spasiti Zvezdu i srpski fudbal! Gde su zvezdine legende koje su ostavile traga u evropskom fudbalu, kao Vidić, Krupnikovi, Jugović, Pjanović i ostali, da vode klub?! Nema ih ni u tragovima na Marakani, jer bi smetali ovim sadašnjim alhemičarima da dovode razne berače banana i kokosa, koje unapred proglašavaju za „kapitalce“ i vrlo se redovno „ugrađuju“ u njihove ugovore! Oni su samo smetnja u projektima ovih anonimusa, sa zelenog terena, koji su se na volšeban način našli na čelu Zvezde! Siguran sam da će ovi sadašnji alhemičari iz Zvezde, rasformirati podmladak, jer on im je samo balast! Imaju oni „kapitalce“ iz Afrike i J.Amerike koje svake godine redovno dovode!

        0
        0
        Odgovori
        • A zašto se misli da legende kluba treba da vode klub??? Evo ni legende Liverpula ili Reala ne vode klub a oni ipak u finalu LŠ… Klub treba da se vodi kao i neko preduzeće, dakle treba da ga vodi sposoban i školovan menadžer koji zna svoj posao a ne neki ljudi zbog svojih zasluga iz prošlosti. Pri tome ne mislim da je Terzić taj koji treba da vodi Zvezdu…

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter