0
Evrokupovi

SPORT NA TV: Meč dana je na ‘Olimpiku’ u Rimu, a dva sata iza ponoći gledaćemo NBA plej-of…

Objavljeno: 02.05.18 u 08:50

Neće biti bogat dan, ali će opet biti dešavanja dovoljno da se zadovolje neki od sportskih zaljubljenika.

Za ljubitelje regionalnog fudbala TV ArenaSport će prenositi mečeve nacionalnih Kupova u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, ali će se te dve utakmice preklopiti u jednom momentu.

Naime, duel između Mladosti i Budućnosti iz Podgorice počeće u 17 sati na drugom kanalu, dok će na prvom programu od 17:30h početi okršaj Željezničara i Krupe.

Utakmica dana biće revanš polufinala Lige šampiona između Rome i Liverpula, nakon 2:5 na ‘Enfildu’. On počinje u standardnom terminu od 20:45h, a prenosiće ga prvi program Radio Televizije Srbije, kao i treći kanal TV ArenaSport.

Kada se radi o košarci, tu ćemo najpre moći da gledamo duel turskog prvenstva između Fenerbahčea i Tofaša od 19:30h na SporKlubu 3.

Za kraj dana, dva sada posle ponoći, gledaćemo drugi meč u polufinalnoj seriji zapadne konferencije NBA lige između Hjuston Roketsa i Jute Džez. Taj susret biće na SportKlubu 1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter