0
Evrokupovi

NJEMU JE NAJTEŽE: Ulrajh pokušao da objasni katastrofalan kiks na ‘Bernabeu’ (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 02.05.18 u 15:55

Fudbaleri Bajerna eliminisani su u polufinalu Lige šampiona od strane Real Madrida, pošto su na „Santijago Bernabeu“ remizirali rezultatom 2:2.

Bez ikakve sumnje, tragičar ovog susreta bio je golman Bavaraca Sven Ulrajh, koji je neverovatnom greškom na samom početku drugog poluvemena praktično poklonio pogodak Karimu Benzemi, za vođstvo „kraljevskog kluba“ od 2:1.

Do kraja utakmice Bajern je uspeo da dođe do izjednačenja, ali ne i do pobede koja bi im donela plasman u finale.

Svakako da je posle utakmice najteže bilo Ulrajhu, koji je svoje razočaranje izneo putem društvene mreže „Instagram“. On je pokušao da objasni kako je došlo do ove neshvatljive greške, ali jednostavno nije mogao da pronađe reči.

– Ne može se opisati rečima koliko sam razočaran što smo ispali iz polufinala. Očajnički smo želeli da dođemo do borbe za trofej, dali smo maksimum, a onda mi se desila bespotrebna greška. Moja greška. Kako, ni sam ne znam da objasnim. Žao mi je i saigrača i navijača – napisao je Ulrajh na Instagramu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter