1
Domaći fudbal

UDARNE VESTI DANA: Nova meta Zvezde, Partizan možda vrati čoveka koji je doneo titulu, svet se smeje golmanu Bajerna

Objavljeno: 01.05.18 u 23:33

Glavna tema dana bio je revanš polufinala Lige šampiona koji je opravdao očekivanja, a tu su se ‘ubacile’ nove mete ‘večitih’ rivala.

Dan je počeo vešću o novoj meti Crvene zvezde, ovog puta iz redova Vojvodine, a radi se o igraču koga porede sa Mičelom Donaldom po stilu igre.

Ni Partizan nije besposlen kada se radi o transferima za narednu sezonu, a veliko pojačanje mogli bi da imaju ukoliko se u Humsku vrati prošlogodišnji junak osvojene ‘duple krune’.

Bavili smo analizom naših klubova i temom da li je Evropa ‘meka’ ili preveliki zalogaj za srpske timove.

Arsen Venger napušta klupu Arsenala na kraju sezone, a jedan od najozbiljnijih kandidata da ga nasledi je srpski trener koji ima sve bolje rezultate na ‘ostrvu’.

Partizan je igrao meč protiv Metalca u košarkaškoj Superligi, pobedio je tako što je prelomio rivala u poslednjih pet minuta, a potez meča bio je delo centra Amida Brajma.

Na kraju i događaj dana, Real je eliminisao Bajern remijem u revanšu 2:2, a odlučio je neverovatan kiks Svena Ulriha, kome se ceo svet smeje.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter