0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

KAKO JE HOTSPORT NAJAVIO: Napadač zaobišao ‘večite’- Pavlović promovisan u novom klubu (FOTO)

Objavljeno: 01.05.18 u 12:30

Iako se u prethodnom periodu pominjao kao želja Partizana i Crvene zvezde, Andrija Pavlović je ipak krenuo put Austrije.

Kako je to HotSport pre nekoliko dana najavio, nekadašnji napadač Čukaričkog potpisao je za bečki Rapid koji je za konto obeštećenja Kopenhagenu uplatio sumu od 1.300.000 evra.

Iako je Partizan stupio u kontakt sa dvadesetčetvorogodišnjim napadačem, za kojeg se takođe interesovala i Crvena zvezda, naši klubovi ipak nisu mogli da ispariraju ponudi Austrijanaca, koji su i zvanično promovisali novo pojačanje.

Nakon potpisa oglasio se i sam Andrija Pavlović, koji je putem društvene mreže „Instagram“ zahvalio svom novom klubu na dobrodošlici.

-Veoma sam srećan što sam potpisao za tako veliki klub kao što je Rapid iz Beča. Spreman sam da zaigram pred najboljim navijačima u Austriji i da zajedno ostvarimo mnogo dobrih stvari zajedno. Hvala svima na toploj dobrodošlici, kao i navijačima Rapida na porukama. Sa druge strane, veliko hvala navijačima Kopehnagena i svima u tom klubu na predivne dve godine’-, izjavio je Pavlović, uz sliku sa dresom novog kluba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter