0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDINA DECA JEDNOGLASNO: Za ovo se živi!

Objavljeno: 30.04.18 u 19:10

Od najmlađih dana naučili su kako se bori za Zvezdin grb na grudima. Igrači koji su bili deo Zvezdine omladinske škole su od prvih fudbalskih koraka koraka sanjali upravo ono što su juče uspeli da ostvare – da sa prvim timom Crvene zvezde postanu šampioni.

Najduži staž u seniorskoj ekipi crveno-belih ima Slavoljub Srnić, kome je ovo druga titula u Zvezdi.

– Cele sezone smo se borili za ovaj trenutak kada možemo sa ponosom da kažemo da smo mi šampioni Srbije. Hvala Bogu uspeli smo u tome izaosta sam presrećan. Zaslužili smo ovo, imamo samo jedan poraz u domaćem prvenstvu i mislim da to dovoljno govori o našem kvalitetu. Već imam od ranije nezaboravno iskustvo slavlja titule sa našim navijačima. Titula je zaista nešto posebno, čini mi se da se u Zvezdi svakoj novoj tituli sve više radujemo. Ja ih za sada imam dve, a možda ih bude i još više – rekao je Srnić.

Borbeni bek Filip Stojković istakao je da svi zvezdaši treba da budu srećni i ponosni na nezaboravnu sezonu koja je na izmaku.

– Za ovo radim od kada sam sa devet godina došao u Crvenu zvezdu. Ostvarila mi se ogromna želja da osvojim šampionsku titulu, bio sam kapiten svog voljenog tima i nema reči kojima bih opisao koliko sam srećan. Čestitam svojim saigračima, stručnom štabu, upravi i naravno našem dvanaestom igraču, najboljim navijačima na svetu. I na utakmici u Kruševcu nas je bodrilo 80 posto stadiona. Čestitam svim zvezdašima – rekao je Stojković.

Najmlađi među njima, Luka Adžić istakao je da sa nestrpljenjem očekuje da njegova ekipa na poslednjem meču u sezoni podigne pehar namenjen najboljoj ekipi u Srbiji.

– Jako sam ponosan na svoju ekipu, pokazali smo da smo najbolji. Titulu smo osvojili na teškom gostovanju, pobeda nad Napretkom kome smo u prethodnim susretima ostali dužni došla je kao šlag na tortu. Proslavili smo sa našim navijačima nakon meča, ali pravo slavlje sledi 19. maja na Marakani – poručio je Adžić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter