0
Domaći fudbal

SADA I DEFINITIVNO: Juve pobedio Bajern i PSŽ u trci za velikim pojačanjem!

Objavljeno: 30.04.18 u 17:19

Fudbaleri Juventusa se nakon pobede u uzbuljivom meču protiv Intera, ali i kiksa Napolija u Firenci, nalazi na pregu sedmog uzastopnog Skudeta.

Tako čelnici „stare dame“ već polako mogu da se okrenu pojačanjima za narednu sezonu, za koju je najavljena velika rekostrukcija tima, pogotovo u veznom redu.

Upravo na ovom delu terena velika želja torinskoskog kluba bio je Emre Džan, o čijoj selidbi u Juventus se priča već duži period. Ipak sada je ta priča definitivno i okončana i to srećnim krajem po najtrofejniji klub Italije.

Prema pisanju „Gatete delo sport“ vezista Liverpula je pristao da pređe u redove „bjankonera“ i od naredne setone će nositi dres italijanskog giganta.

Tako je Juve nastavio svoje odlično poslovanje na fudbalskoj pijaci, pošto je još jednog u nizu odličnih fudbalera doveo bez obeštećena (Prilo, Pogba, Kedira…), budući da je Džan od leta slobodan agent.

Prema pisanju istog lista Džan je odbio ponude PSŽ-a i Bajerna iz Minhena jer ovi klubovi nisu mogli da mu garantuju mesto u startnoj postavi, dok će u redovima „stare dame“ biti jedan od nosilaca tima.

Nemački fudbaler će u Torinu primati platu od 6.000.000 godišnje, što će ga učiniti najplaćenijim igračem posle neprikosnovenih Dibale i Iguaina, a izjednačiće se sa Brazilcem Daglasom Kostom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter