0
Evropske lige

ŠTA POSLE ARSENALA: Venger pauzira mesec dana pre odluke o daljoj karijeri

Objavljeno: 29.04.18 u 14:10

Trener fudbalera Arsenala Arsen Venger rekao je da će na kraju sezone uzeti mesec dana odmora, pre nego što odluči o daljoj karijeri.

Venger će na kraju sezone, posle 22 godine, napustiti Arsenal, a još nije saopštio da li će završiti karijeru, preuzeti drugi klub ili neku drugu funkciju u fudbalu.

On je britanskim medijima rekao da još nije odlučio o daljim koracima, ali da će uzeti nekoliko slobodnih nedelja pre nego što donese odluku.

– Kada završim sezonu, zaista ne znam. Trenutno sam pomalo zbunjen, odlučio sam da uzmem četiri ili pet nedelja pre nego što odlučim. Moram malo da se udaljim, da sagledam i analiziram situaciju na najobjektivniji način, iako to uopšte nije lako. Tada ću odlučiti šta ću dalje – naveo je Venger.

Arsenal će danas od 17.30 na Old trafordu igrati protiv Mančester junajteda u Premijer ligi.

– Čudno je pošto sam za 22 godine imao 1.200 utakmica u Arsenalu. Nije 50 nego 1.200 i napeto je svaki put kada pripremaš ekipu. To je deo tvog žvota, u stvari to je više od toga, to je tvoj život. Arsenal je bio moj život i naravno da je poseban – naveo je Venger.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter