0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŠOK: Bez Ivanovića na Mondijal?

Objavljeno: 29.04.18 u 19:09

Maler za malerom kada je reč o Branislavu Ivanoviću, nadamo se da Rusi greše u prvim prognozama, a ako ne Mladen Krstajić je u problemu.

U derbiju 28. kola ruske Premijer lige CSKA iz Moskve i Zenit igrali su nerešeno 0:0. Ipak, najupečatiljvija vest sa ovog meča jeste povreda Branislava Ivanovića. Srpski as je u 28. minutu napustio igru i umesto njega na teren je ušao Juri Žirkov.

Kako prenose ruski mediji, Branislavu Ivanoviću je stradao kuk i sezona je za njega završena. Tu mukama nije kraj, po prvim prognozama on bi mogao da propusti i predstojeće Svetsko prvenstvo. Ipak, valjalo bi sačekati snimak.

Branislav Ivanović je tokom kvalifikacija bio kapiten selekcije Srbije, ali je ‘razrešen dužnosti’ odlukom novog selektora Mladena Krstajića. Podsetimo, ‘orlovi’ su već ostali bez jednog štopera, povredio se Matija Nastasić i on sigurno neće u Rusiju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter