0
Domaći fudbal

SLS PLEJ-OF: Za Evropu do poslednjeg kola-Zmajevi nemoćni na ‘Čairu’, blickrig Čuke slomio Spartak

Objavljeno: 29.04.18 u 21:10

Fudbaleri Radničkog iz Nišla su na svom stadionu slavili ubedljivu pobedu nad ekipom Voždovca rezultatom 3:0, u meču četvrtog kola plej-ofa Superlige Srbije.

Na ovaj način Nišlije su nastavile svoj pohod ka Ligi Evrope, prestigavši svog današnjeg rivala na četvrtom mestu na tabeli.

Radnički je pitanje pobednika na ovom susreti rešio još u prvom poluvremenu, pošto su do odlaska na odmor postigli sva tri pogotka.

Mrežu Voždovca je već u prvom minutu načeo Aleksandar Stanisavljević, a u stelce su se upisali i Siniša Babić u 19. odnosno Milan Pavkov u 36. minutu.

Ovo je Pavkovu bio 22. pogodak u šampionatu i do kraja će se za titulu najboljeg strelca Superlige voditi velika borba između njega i Aleksandra Pešića iz Crvene zvezde.

Pobedu identičnim rezultatom ostvario je i Čukarički, koji je na svom stadionu bio bolji od Spartaka iz Subotice i na taj način ostao u trci za mesto koje vodi u Evropu.

„Brđani“ su ovaj meč rešili sredinom drugog poluvremena, kada su sa tri pogotka u razmaku od osam minuta bacili rivala u nok-daun.

Počelo je golovima Marka Docića koji je mrežu Spartaka pogađao u 63. i 67. minutu, a konačan rezultat postavio je Petar Bojić u 71. minutu.

Superliga, 34. kolo:

Napredak – Crvena zveda 0:2 (0:0)
/Krstičić 78, Pešić 89pen/

Vojvodna – Partizan 2:1 (1:1)
/Jovančić 11, Radovanović 76 – Janković 26/

Čukarički – Spartak 3:0 (0:0)
/Docić 63, 67, Bojić 71/

Radnički Niš – Voždovac 3:0 (3:0)
/Stanisavljević 1, Babić 19, Pavkov 36/

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter