0
Evropske lige

OSTVAREN USPEH: Igrači Empolija uz srpske pesme proslavili povratak u elitni rang (VIDEO)

Objavljeno: 29.04.18 u 23:58

U svlacionici su glavnu reč vodili Rade Krunić, Nikola Ninković i Nikola Pejović, a žurka se nastavila i na ulicama grada u režiji navijača.

Empoli je nakon godinu dana u Seriji B uspeo da se izbori za ekprasan povratak u elitni rang „kalča“.

Ovaj uspeh su zalili šampanjicem u svlačionici, a sve je zasladila srpska narodna muzika, pšto su svojih „pet minuta“ docekali naši internacionalci: Rade Krunić, Nikola Ninković i Nikola Pejović.

Bivši mladi defanzovac Crvene zvezde izneo je svoje utiske za HotSport.

– Sve je delovalo kao jedna divna bajka. Ostvaren je podvig u koji smo svi u klubu verovali. Fascinantnom serijom bez poraza doneli smo ogroman razlog za slavlje divnim navijačima, koji su dugo u noć slavili na ulicama grada. Mi smo pustali Šabana Šaulica i još neke naše „zvezde“ – kaže Pejović.

Pobede su se ređale i na više nego ubedljiv način osiguran je ovratak u elitu.

– Kada se ispadne iz lige nije se lako prestrojiti. Uspeli smo brzo da uđemo u ritam, koji su posebno davali moji drugari Rade i Nine. Moram istaći da je Ninkovićev dolazak na pozajmicu iz Đenove bio pun pogodak kluba.

Zbog teške povrede kolena mladi štoper nije imao minutažu.

– U momentu došao na prag najboljeg tima, na jednoj utakmici mladih timova doživeo sam povredu ligamenata kolena. Usledila je operacija i oporavak koji sporo prolazi, ali sam veoma srećan što sam bio deo divne družine. Podrška saigrača da prebrodim težak period nikada mi nije manjkala.

Za narednu sezonu na Pejovića u Empoliju najozbiljnije računaju.

– To su pokazali potpisivanjem novog ugovora na četiri godine. Znak poverenja i poštovanja mog učinka do sada, a kroz pripremni period pokušaću da se nametnem i iskoristim priliku koja će mi se ukazati. Sada nam ostaje da malo uzivamo – rekao je na kraju Pejović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter