1
Evropske lige

SPORT NA TV: Čudan izbor Arene sport, prenos iz Beograda – ali ne Partizana

Objavljeno: 28.04.18 u 08:50

Prvi dan vikenda, još jedna u nizu sportskim prenosima bogata subota.

Najviše će na domaćim sportskim kanalima biti fudbala, ali tu su i mečevi drugih sportova.

Arena sport će na primer emitovati direktan prenos jednog meča KLS Superlige, ali ne Partizana i Vršca koji se večeras susreću u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’, već malog gradskog derbija između FMP-a i Dinamika od 19 časova na svom prvom kanalu.

Svakako da će jedan od najinteresantnijih prenosa na Areni biti italijanski derbi između Intera i Juventusa od 20.45 na četvrtom kanalu, uzeći u obzir veliku neizvesnost u borbi za šampiona Serije A.

Navijači Liverpula će poslednji meč pred revanš polufinala Lige šampiona moći da isprate u direktnom prenosu na Sport klubu 3, od 13.30 kada izabranici Jirgena Klopa igraju protiv Stouka.

Što se košarke na Sport klubu tiče, na prvom kanalu biće emitovan sedmi, odličujući meč NBA plej-of serije između Bostona i Milvokija sa početkom od 2 časa iza ponoći.

 

0
0

1 Komentara

  1. Nista neobicno kada se zna ko drma – demontira srpsku kosarku koja se ni kriva ni duzna samo tako zove i sluzi za izivljavanje jednog coveka i njegovih piona

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter