0
Evropske lige

PREMIJER LIGA: Liverpul dao pet komada Romi, a Stouku nijedan…

Objavljeno: 28.04.18 u 15:30

Na otvaranju 36. kola Premijer lige Liverpul i Stouk su na ‘Enfildu’ remizirali bez golova.

Nepisano pravilo, ali tako je uglavnom – kada se u jednoj utakmici (polufinale Lige šampione) raspucaš i daš pet golova, u narednoj u kojoj ti bodovi nisu toliko grčevito potrebni, završiš na nuli.

To se danas desilo Liverpulu protiv Stouka, koji je imao razloga da pogine na ‘Enfildu’ i uradili su to igrači Pola Lamberta za bod koji bi mogao da naraste kao kvasac u poslednje dve utakmice u borbi za opstanak.

Liverpul je izašao u najjačem sastavu, a upravo je junak trijumfa protiv Rome, Mohamed Salah imao fenomenalnu šansu na startu, ali je šutirao pored gola Batlenda.

Zatim je namestio čist zicer Arnoldu, koji se spetljao i loše je šutirao, pa je golman Stouka odbranio. I manje-više, to je bilo sve od ‘crvenih’ na ovom meču.

Jesu oni napadali do kraja, imali čak i poništen gol Ingsa (opravdano), čak ih je sudija možda oštetio za penal u poslednjem napadu zbog faula Pitersa nad Firminom, ali nisu uspevali da razvuku i otvore protivnika kao što su to učinili sa Rimljanima pre četiri dana.

Zato su i ostali bez dva boda.

Premijer liga, 36. kolo: 

Subota

Liverpul – Stouk 0:0

16.00 Barnli – Brajton
16.00 Kristal Palas – Lester
16.00 Hadersfild – Everton
16.00 Njukasl – VBA
16.00 Sautempton – Bornmut
18.30 Svonsi – Čelsi

Nedelja

15.15 Vest Hem – Mančester Siti
17.30 Mančester Junajted – Arsenal

Ponedeljak

21.00 Totenhem – Votford

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter