0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NENAD LALATOVIĆ: Ovo je derbi, Spartak može da iskoristi minimalno opuštanje

Objavljeno: 28.04.18 u 14:26

Sutra će se u okviru plej-ofa Superlige susresti dve ekipe koje se bore za Evropu.

Čukarički i Spartak u nedelju od 19 časova igraju svoj meč na Banovom brdu.

Spartak treuntno ima osam bodova više od Čukaričkog na tabeli Superlige i oba tima imaju šansu za plasman u evropske kvalifikacije. Povodom ove utakmice pred novinare stao je Nenad Lalatović koji je izjavio:

– Očekuje nas jedna derbi utakmica. Igraju dve ekipe koje se bore za Evropu. Spartak je na početku plej-ofa imao nešto lakši raspored od nas. Mi smo imali Radnički, Partizan i Zvezdu, a oni to tek treba da imaju. Spartak ima igrače koji mogu da iskoriste minimalno opuštanje i reše utakmicu. Dobar su tim, ne rotiraju mnogo igrače, uigrani su. Za mene plej-of počinje tek od nedelje. Igrači su u dobrom raspoloženju. Spartak po kvalitetu zaslužuje gornji deo tabele. Nedavno su dobili novog trenera, Gaćinovića, i vezali su tri pobede. Ja mu ovom prilikom čestitam na tome. On je čovek kog ja jako cenim i poštujem. Želim mu puno sreće u nastavku karijere. Drago mi je da se osamostalio, jer je jedan dobar trener, poručio je Lalatović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter