0
Fudbal

UHAPŠENI SPLIĆANI: Napadači na igrače Hajduka privedeni pravdi, policija objasnila šta se dogodilo

Objavljeno: 27.04.18 u 18:47

Nekoliko dana nakon nemilog događaja u centru Splita, uhapšeni su navijači Hajduka koji su fizički napali igrače svog voljenog kluba.

U tom sukobu koji je najpre bio verbalan, a zatim i fizički, udarce su dobili Marko Futač i Ahmed Said Said, a prvopomenuti mađarski fudbaler je čak šutnut u glavu.

Sve je došlo do policije koja je danas reagovala i privela izgrednike. U pitanju su dvojica navijača Hajduka, jedan star 21, a drugi 22 godine.

Iako su u međuvremenu navijači, tačnije, popularna ‘Torcida’ objavili da su se sa igračima izmirili i pružili im podršku i pored poraza od Dinama na ‘Poljudu’, ova dvojica huligana će biti procesuirani.

Policija je pojasnila detaljnije šta se desilo tog dana.

– Utvrđena je sumnja da su 23. aprila ove godine oko 14 sati u Zrinsko-frankopanskoj ulici u Splitu, nakon što su uočili dolazak pet igrača fudbalskogg kluba, vikali i vređali 25-godišnjaka na rasnoj osnovi, a nakon što ih je 28-godišnjak zamolio da prestanu tako da se ponašaju, 22-godišnjak ga je fizički napao, udarivši ga nogom u glavu – piše u saopštenju policije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter