0
Evropske lige

FOTO: Liverpool FC

‘LIVERPUL JE VELIČANSTVEN, ALI MI JE ARMIJA DRAŽA’: Mohamed Salah dobio poziv u vojsku! (FOTO)

Objavljeno: 27.04.18 u 20:08

Nakon fantastičnih partija u dresu Liverpula i ‘kandidature’ za predsednika Egipta, Mohamed Salah dobio je i poziv ministra odbrane, ali Izraela.

Nakon poslednje majstorske partije protiv Rome (dva gola i dve asistencije), oduševljenje Salahovom partijom nije krio ni ministar odbrane Izraela Avigdore Liberman, koji se oglasio putem Tvitera.

– Zvaću voditelja kadrovske službe i ima da mu kažem da regrutuje Salaha u izraelsku vojsku –  napisao je Liberman, a nekoliko minuta kasnije dodao novi ‘tvit’:

– Liverpul je veličanstven, ali ipak mi je draža armija – našalio se ministar Liberman.

Međutim, to se nije dopalo Arapima koji su većinsko stanovništvo u Egiptu i ovo su iskoristili da se ponovo ‘zakače’ sa Izraelcima sa kojima su već decenijama u sukobu.

Stigao je odgovor od arapskog poslanika u izraelskom parlamentu, Ahmada Tibija.

– Bez Arapa nema ni golova i to ne samo u izraelskoj reprezentaciji, već i u Liverpulu. Shvatite to već jednom. Siguran sam da bi se salah rado upoznao sa gospodinom Libermanom. Biće oduševljen saznanjem kojem snajperistu ministar namerava da dodeli orden časti i kakve planove ima za bombardovanje Asuanske brane – oštar je bio Tibi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter