0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KONAČNO PRORADIO: Đorđe Ivanović igrač 33. kola Superlige- Neće me taj het-trik, ali upisaću ga u Partizanu

Objavljeno: 27.04.18 u 10:02

Najbolji fudbaler jesenjeg dela domaćeg šampionata, u meču sa Radničkim pokazao zbog čega su crno-beli insistirali na njegovom transferu.

Od kako je zimus došao u Humsku, Đorđe Ivanović nije dobio previše vremena na terenu da se dokaže, a kada ga je trener Miroslav Đukić konačno uvrstio u startnih 11 napokon je pokazao svoje fudbalsko umeće.

Dva pogotka i asistencija učinak je dvadesetdvogodišnjeg ofanzivca, u pobedi Partizana nad niškim Radničkim od 3:1, a učinak je mogao biti i bolji da je u pojedinim momentima bio malo skoncentrisaniji.

Ipak veliki pomak je vidljiv, čini se da je Ivanović probio tu početnu barijeru u Humskoj zboč čega nije krio oduševljenje nakon utakmice.

-Presrećan sam. Osećam se fenomenalno, dobio sam dosta poruka robine i prijatelja, ljudi koji su me sve vreme podržavali i hrabrili. Nadam se da ću nastaviti ovako, kao i da će Partizan pobeđivati-, rekao je Ivanović.

Partizanovo zimsko pojačanje je sjajnom partijom protiv Nišlija zaslužio epitet anajboljeg igrača 33. kola Superlige, a malo mu je nedostajalo da ona bud krunisana i het-trikom.

-Neće me het-trik u Superligi. Nekolko puta sam u Spartaku davao po dva gola, nikad tri. Nadam se da ću to pomenutog ostvarenja doći u dresu Partizana-, rekao je Ivanović koji ističe da mu je bio neophodan period adaptaije po dolasku u Humsku:

-Trebalo je da prođe period adaptacije, da igrač dobije samopouzdanje. U kup susretu sa Čukaričkim, pa i prvenstvenom na našem stadionua, gol me nije hteo. Čak sam i protiv Radničkog imao dosta šansi, ali sam dao dva gola-, zaključuje Đorđe Ivnović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter