0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KRENULO SE U PREGOVORE: Moguća zamena za Le Taleka stiže iz Belgije?

Objavljeno: 23.04.18 u 09:49

Jedan od ‘pikova’ Crvene zvezde za poslednju liniju tima je Nemanja Milunović iz BATE Borisova, ali i još jedan reprezentativac Srbije.

Nema dileme da Crvena zvezda želi da se pojača u narednim evropskim kvalifikacijama verovatno za Ligu šampiona, a da bi misija bila uspešna potrebni su provereni aduti. Pored Nemanje Milunovića iz BATE Borisova spominje se da su crveno-beli ‘pikirali’ štopera u Belgiji i da se na spisku nalazi Stefan Mitrović. Iskusni štoper Genta i reprezentativac Srbije u januaru nije prešao u Sent Etijen zbog problema sa povredom zgloba, pa su Francuzi sjajno profitirali sa Nevenom Subotićem. Posle niz pokušaja da napusti ekipu, Mitrović nije uspeo i nema ga na sceni u završnici sezone.

Ugovor ima validan do juna 2020. godine i svakako da visoko obeštećenje može da bude rampa za crveno-bele mada je moguć povoljan rasplet u vidu pozajmice ili manje cene. Slede razgovori dve strane, a sve je u rukama Genta.

Stefan Mitrović je ponikao u Zvezdi i Radu, a kasnije je u karijeri nosio dres Petražalke, Brna, Metalca, Ktrijka, Benfike, Valjadolida, Frajburga i Genta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter