0
Evropske lige

‘KALČOMERKATO’: Milan sprema novi potres – opet dovodi pojačanje iz Juventusa?! (FOTO)

Objavljeno: 23.04.18 u 19:48

Ako je verovati uglednom italijanskom mediju, posle Leonarda Bonućija još jedan igrač bi trebalo da krene iz Torina put Milana, što bi izazvalo novu buru.

Kao da transfer Leonarda Bonućija nije izazvao dovoljno potresa prošlog leta, iz ‘grada mode’ sprema se nova ponuda na adresu šestostrukog uzastopnog šampiona Italije.

Kako prenosi popularni ‘Kalčomerkato’ nova meta Milana koju su naciljali u Juventusu je hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić.

Iskusni napadač ove sezone je bio u senci argentinskog tandema Paola Dibale i Gonzala Iguaina, pa se nije preterano naigrao, ali je svaku priliku iskoristio da zatrese mrežu rivala, a nedavno je čak dva puta dao gol Realu u Madridu.

Njegov ugovor sa ‘starom damom’ traje do 2020. godine, ali se na San Siru nadaju da bi mogli da ga privole da pređe na stadion gde mu takođe nije bilo strano da trese mreže.

Mario Mandžukić je za Juve odigrao 124 utakmice i bio je strelac 34 pogotka, a osvojio je dve titule šampiona Serije A i po jedan trofej Kupa i Superkupa Italije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter