0
Evropske lige

INSINJE DODATNO ZAPALIO APENINE: Udario navijače Juventusa tamo gde ih najviše boli (FOTO)

Objavljeno: 23.04.18 u 18:12

Nakon sinoćnog trijumfa u Torinu nad Juventusom, Napoli je prišao samo na bod šestostrukom uzastopnom šampionu i zakuvao trku za ‘Skudetom’ do maksimuma.

Težak period je za navijačima Juventusa. Eliminacija od Reala nakon deklasiranja Madriđana u njihovoj kući, zatim neočekivani remiji protiv SPAL-a i Krotonea, a zatim i poraz od Napolija doveli su do toga da će ‘bjanko-neri’ strepeti za odbranu titule u poslednja četiri kola.

Pogotovo jer Napoli ima mnogo bolji raspored i nema gostovanja poput Juventusovih Interu i Romi, kao ni važan meč u finalu Kupa Italije protiv Milana.

Sada je sve osim tog jednog boda na strani Napolitanaca, pa i psihička stabilnost, koju dodatno pokušava da poljulja jedan od najboljih igrača kluba sa ‘San Paola’ Lorenco Insinje.

Italijanski reprezentativac je nakon jučerašnjeg meča u Torinu upitan da li je Juventus igrao kao da mu je ovo finale, budući da su takve izjave stizale iz tabora ‘stare dame’ pre meča, a odgovor je bio prilično provokativan za sve tifoze ‘bjanko-nerih’.

– Pa, oni su navikli da gube finala!

Insinje je jasno aludirao na poraze Juventusa u finalima Lige šampiona, kojih ima najviše u Evropi, a čak dva u poslednje tri sezone.

Izgubili su i sinoć mini finale za sedmi vezani ‘Skudeto’, samo što će ovog puta imati popravni. Ali, uz mnogo zapaljiviju atmosferu nakon ovih reči Lorenca Insinjea.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter