4
Domaći fudbal

DA LI ĆE FS SRBIJE REAGOVATI: Bivši fudbaler Partizana ‘zalepio’ šamar Ivanoviću (VIDEO)

Objavljeno: 23.04.18 u 09:25

Dobar fudbal je viđen sinoć u Humskoj, šanse, golovi, greške, ali i puno nervoze, a jedan detalj je promakao glavnom arbitru Aleksandru Vasiću, iako je on bio tu.

Naime, tokom drugog dela igre došlo je do verbalnog sukoba između krilnog napadača Partizana Đorđa Ivanovića i štopera Čukaričkog Đorđa Đurića. U njihovu ‘prepirku’ se umešao Miroslav Bogosavac i posle unošenja u lice udario fudbalera Partizana, koji ruku na srce nije bio nevinašce u ovoj situaciji. Kako je to izgledalo pogledajte na 1:31 snimka.

(Izvor: YouTube/Partizan Video Materijal)

0
0

4 Komentara

  1. U slucaju da Bogosavac bude suspendovan, to ce biti skandal sirih razmera. Prosle godine smo gledali pesnicenje Leonarda, pa niko nije kaznjen, ni sudija ni igrac, ove godine, smo gledali kako Drincic i Everton lome noge, pa ni tad nije naknadno kaznjen ni igrac ni sudija. Zasto bi sad to bio slucaj???
    Najbolje da ga kazne , da samo ne moze da igra revans kupa!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovde je trebalo da reaguje sudija, ali zna se ciji je Vasic sudija. Kao Majo, Glodjovic, Obradovic, Santrac, Elvis, Nikolic…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter