1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BEN ISKRENO: Svima nam je titula u mislima!

Objavljeno: 23.04.18 u 17:05

Fudbaleri Crvene zvezde će u sredu od 18 časova na svom terenu odmeriti snage sa ekipom Čukaričkog.

Izabranici Vladana Milojevića imaju jasan cilj ispred sebe – da uspešno preskoče još jedan stepenik na putu do šampionske titule.

– Došao sam u Zvezdu da igram, da postižem golove i da osvojim šampionsku titulu. Za sada sve ide po planu, trudim se da budem na najvišem mogućem nivou. Srećan sam ovde, osvajanje titule bila bi kruna na ovu sezonu i veliki podsticaj za ono što nas očekuje od juna. Svi smo ovde sa istim ciljem, da postanemo šampioni. Naravno da nam je svima titula u mislima, ali nikako nam to ne odvlači fokus sa utakmica. Zato sada razmišljamo samo o prvom narednom protivniku, trenutno nam je najvažnije da pobedimo Čukarički – rekao je Ben.

Crveno-beli u odličnom raspoloženju, nakon pobede u Nišu, dočekuju treći meč u plej-ofu.

– Bilo je izuzetno važno da pobedimo u Nišu nakon euforije i trijumfa u derbiju da nastavimo pobednički niz. Bliži se kraj sezone i znamo koliko je važno da maksimalno ozbiljno pristupamo svakoj utakmici i da što pre i matematički obezbedimo titulu. Zato smo izuzetno zadovoljni što smo trijumfovali i u Nišu, iako smatram da sam lično mogao i bolje da odigram, imao sam mnogo šansi, ali ne mogu da budem nezadovoljan pošto sam postigao gol i zabeležio asistenciju.

Kod Benovog pogotka na utakmici sa Radničkim odličnu loptu uputio mu je Pešić.

– Sada već imamo malo duži staž igranja zajedno, naučili smo kako ko funkcioniše na terenu i odlično se razumemo. Takođe pomažemo jedan drugom, podržavamo se međusobno i to je veoma važno. Svi se zajedno trudimo da igramo sve bolje i bolje. Siguran sam da timski rad dovodi do rezultata – poručio je Ben.

0
0

1 Komentara

  1. Velika je razlika između menadžmenta Zvezde i Partizana! Ovi iz Partizana barem priznaju da su pogrešili kada je Suma u pitanju a ovi zvdezdini genijalci i dalje uporno u timu drže smešnog Muhameda (Bena), nadajući se da će Muhamed proraditi i konačno napraviti jedan prodor, zbog čega je i doveden! Kad ono ćorak! Zašto kažem da je Muhamed smešan?! Pa, zato što se posle svakog vanvremenskog promašaja smeje kao lud na brašno! Smešno mu je kako ne ume postići gol! A, genijalci iz Zvezde su ga najavljivali kao polivalentnog kapitalca. Kao brz, nezaustavljiv u prodorima a može da igra i kao centarfor! Kako je igrao kao centarfor videli smo protiv CSKA, Partizana i Radničkog! Zamislite, centarfor čovek od 162 cm i 30 kila sa krevetom!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter