0
Fudbal

POGLEDAJTE RAPSODIJU BIVŠIH ‘VEČITIH’: Sva tri gola Vijeire su majstorije, a Stevanović je pokazao ono što u Partizanu nije (VIDEO)

Objavljeno: 21.04.18 u 12:53

Ugo Vijeira i Alen Stevanović su danas apsolutni hit u Japanu.

Kao bomba je odjeknula vest iz Japana da su Ugo Vijeira i Alen Stevanović postigli po het-trik u prvom poluvremenu utakmice Jokohama – Šonan Belmare u japanskoj ‘Džej’ ligi.

Upravo se pojavio video sa golovima Portugalca i Srbina u meču koji je završen rezultatom 4:4, a nama sve najzanimljivije desilo se u prvih 45 minuta.

Alen Stevanović je kod svog prvog gola imao sreće, ali zato naredna dva su pokazala njegov kvalitet realizacije, koji je on samo na momente pokazivao u crno-belom dresu, pa čak i u jednom od ‘večitih’ derbija.

Ugo Vijeira je uvek ‘jurio’ zaostatak, pa se nije mnogo radovao svojim golovima, a zaista je imao razloga. Kod sva tri gola je imao čoveka u bloku, ali je uvek pronalazio način da majstorijom savlada golmana.

Pogledajte sve golove:

(Izvor: youtube / 横浜F・マリノス | Yokohama F.Marinos)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter