0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VRHUNSKI POSAO AJNTRAHTA: ‘Bild’ otkrio kolika je cena Luke Jovića, a ozbiljan novac dobiće i Crvena zvezda!

Objavljeno: 20.04.18 u 16:53

Renomirani nemački list objavio je cifre koje će, ukoliko se ispostave tačnim, obradovati i ljude iz Ljutice Bogdana.

Luka Jović je tema broj jedan u Nemačkoj. Samim tim i u jednom od najpoznatijih tamošnjih medija ‘Bildu’, koji je objavio saznanje koliko zapravo košta srpski napadač.

I cena nije mala. Naprotiv. Objavljeno je da otkupna klauzula nije 12.000.000 evra već upola manja, što ne bi trebalo da predstavlja problem za Ajntraht iz Frankfurta prilikom otkupa od Benfike, gde su prelako otpisali mladog srpskog reprezentativca.

Tom klubu Jović je ove sezone doprineo golovima, od kojih je nekoliko bilo majstorskih, pa nema sumnje da ovaj ‘zicer’ Nemci neće propustiti.

‘Bild’ piše da će i Zvezda profitirati od planiranog transfera. U pitanju je procenat od pet posto koji joj pripada, što će značiti da bi na ‘Marakanu’ stiglo oko 300.000 evra.

Možda bi neko dao i veći novac za njega, ali otkupna granica je tolika, a trener Ajntrahta Niko Kovač smatra da će Jovićeva cena tek da skoči.

– Dobar ulov za male pare. Naravno da smo se letos dogovorili o otkupnoj klauzuli i naravno da će to klub uraditi već ovog leta. Ako nastavi ovako, Luka će jednog dana koštati baš mnogo novca – rekao je Niko Kovač, budući trener Bajerna iz Minhena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter